Söndag 6 maj


Gårdagskvällen bjöd på lite festligheter hemma hos Sara. Kvällen va mycket lyckad tycker jag och det är alltid lika trevligt när "trubadur-Gunnel" bjuder på lite gitarrspel också. Jag har sagt det förr och jag säger det igen men det är så roligt att umgås med folk som man vanligtvis inte umgås med ibland. Lite ombyte liksom. Idag är jag tröttare än tröttast och har lite smått ont i huvudet. Vet inte varför för jag tycker inte att det var en hård kväll igår så att säga. Ingen utgång eller så utan bara en relativt lugn hemmafest med musik och alkohol i lagom mängd. Man har väl blivit äldre helt enkelt.. haha. Kan ju i och för sig vara "Yellyshotsen" som slog till lite extra. Höhö..;)

Idag har jag ringt till min vän Ida också. Kul att få prata lite med henne och höra hur allt står till. Senast jag pratade med henne var på min 25-års fest så det är ju typ 2 månader sen - längesen!
Bilderna som följer nedan hade jag velat lägga upp med hjälp av den så kallade "nya" bilduppladdaren men tydligen (har jag läst mig till) så måste man ha PRO och det kände jag väl personligen inte riktigt att det var värt. Så det får duga på det gamla hederliga sättet. Kan ju alltid hoppas på att det här med bilduppladaren kommer att bli tillgängligt för alla i framtiden...
Nu får det bli en tripp till Maxi och handla lite. Sen blir det matlagning och sen sängen typ. Usch va trött jag är. Blöööh!

 

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!