Det är på gång!

Hallå hallå! Hur är läget? Idag har jag varit på informationsmöte på Presterud angående utbildningen jag har sökt. Det var med väldigt kort varsel iochmed att jag fick brevet igår. Hur som helst fick jag gå tidigare från arbetet för att infinna mig på Presterud kl.14. Mötet var intressant och man fick höra lite mer om yrket och själva utbildningen. Nästa vecka eller veckan efter kommer vi alla att få en kallelse om när vi ska komma och göra testerna som det hela avgörs på (om vi kommer in eller inte). Spännande! 22 eller 23 maj vet jag i alla fall att det blir. Så det är på gång....

Just nu håller jag på och tvättar lite. Det är skönt att ha en tvättmaskin i lägenheten så att man kan tvätta lite smågrejer när det behövs. Imorgon är det dock tvättstugan som gäller. Har ett berg med sängkläder som ska tvättas! Uuh..
Jaja, nej nu ska jag laga matlådor tills imorgon och sen blir det soffläge resten av kvällen med chips och dipp. Joakim ska kolla på hockeyn så det blir väl att man är med och småglimtar lite på det.

Trevlig kväll hörrni! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!