Bye bye Facebook

Japp då va det gjort! Det som jag så länge har övervägt att göra men som många kanske bara trodde va snack från min sida.. Jag tog bort mitt Facebook-konto idag. Jag ska inte säga att det är för alltid men just nu och just idag så kände jag mer än nånsin att jag är så trött på vad allt med Facebook heter. Hur många har man ens kontakt med där? Vissa kan man skriva till men får ibland inte ens ett svar. Nej tacka vet jag sms eller telefonsamtal! Vad hände med sånt? Helt ärligt så uppskattar jag faktiskt ett sms eller ett telefonsamtal mer. Är det någon som bryr sig om mitt liv, vad jag hålls med eller något annat så vet ni vart jag finns.

Ska föresten bli roligt att se hur mycket jag kommer märka på bloggen med hur många som läser... I och med att bloggen var connectad med Facebook så kunde ju alla jag va vän med se när jag hade skrivit ett nytt inlägg. Många tror jag gick in och läste bara av ren nyfikenhet eller bara för att "dom inte hade annat för sig". Men det är ju förstås bara vad jag tror.

En sak är klar - det ska bli skönt med en paus från Facebook. Ni som är mina riktiga vänner vet som sagt vart jag finns. Love 2 tou!


Adios amigos!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!