Kuuuuuurrrrrrrrr

Jisses vad det kurrar i magen! Idag är det "dag tre" av min diet. Känner mig tom i magen (därav kurrandet) men ändå inte hungrig så på det sättet. Förstår ni känslan? Skrev samma sak i bloggen förra året när jag körde detta men skriver igen det som står i broschyren om Dag 3 med Cambridge Viktprogram:

"Du kan fortfarande känna hunger och få koncentrationssvårigheter, matthet och yrsel. Idag är det den tuffaste dagen. - Håll ut! Redan imorgon blir det lättare. Om du inte tillför annan föda än Cambridge kommer du att vara i fettförbrännningen imorgon. (I annat fall förlängs denna fas.)"

Anledningen till att jag strök under "yrsel" är för att jag anknyter till gårdagens huvudvärk. :P


Imorgon kommer jag alltså att vara i fas "Fettförbränning". Tid att börja motionera ordentligt då kanske..? Får sätta mig och knåpa ihop ett litet träningsprogram eftersom det där med gym inte höll i sig speciellt länge, som väntat. Men jaja, nu är huvudvärken från igår borta i alla fall. Kände av den imorse när jag klev upp men den försvann efter en halvtimme på jobbet tack o lov! Hoppas inte den kommer tillbaka för det va riktigt obehagligt...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!