Kalas x2

Igår fyllde min fina vän Malin hela 30 år! Va bjuden på lite kalas idag på eftermiddagen. Det bjöds på smörgåstårta, en annan jättefin rosa gräddtårta, bullar, kakor och annat gott. Fy vad jag har ätit en massa onyttigt idag. Huuha! Jaja, ibland måste man väl få unna sig lite. Är ju inte ofta man äter sånt ;) Va riktigt trevligt att bara sitta där och prata med trevligt sällskap. Efter besöket åkte jag hem och tog med mig Joakim ner till tvättstugan för att hämta tvätt som hängt på tork. Är det inte så frustrerande att det ALDRIG blir torrt i dom där nedrans torkrummen?! Verkar vara samma för alla, vart man än bor. Tacka vet jag drömmen om att en dag bo i hus där man har egen tvättstuga och där tvätten kan hänga tills den behagar att bli helt torr!  Jaja, nog om det. Efter att tvätten var hämtad åkte jag till Björneborg. Hade lovat Tommy och Cissi att jag skulle skjutsa dom till Karlstad då de skulle på knytkalas med gänget som håller på med speedway. Ställde min bil kvar hemma hos dom och så skjutsade jag dom i deras bil. Kul att köra volvo men fy så otäckt jag tycker att det är att köra en bil som man inte är van vid. Haha! Jaja, det gick ju bra i alla fall. :P Egentligen skulle jag bara ha skjutsat dom och sen hämtat dom senare på kvällen men då kom Cissi med förslaget att jag ju lika gärna kunde stanna kvar på festen så slapp jag att köra fram och tillbaka. Eftersom jag ändå inte hade något annat planerat för kvällen så fick det bli så. :) Mycket trevligt tycker jag att det va. Även om det inte va så mycket "drag" så tycker jag ändå att vi hade det ganska mysigt. Hihi.. Åkte hemåt redan vid 22-tiden. Dock skönt att komma hem i god tid. Nu är klockan närmare 01.00 och jag kanske skulle gå och lägga mig... Ska upp någorlunda tidigt imorgon och åka till Storfors med Iza. Har gått en kurs med henne som heter "NosArbete" där man får lära sin hund att spåra. (Jag har nämlligen planer på att lära Iza att hitta kantareller så småningom) :) Men det får vi väl se hur det bllir med den saken... Om inte annat så är det ett jätte bra sätt att aktivera sin hund på! Imorgon är det 5:e och sista delen i kursen. Så det kommer tydligen att bli ett litet examensprov som ska bli spännande att genomföra. :)

God natt!

I brist på annat...

...så skriver jag ett inlägg här. Va ett bra tag sen nu. Och jag har fått lite förfrågningar från lite här och var om när jag ska börja blogga igen. Är väl förmodligen något som går i perioder hos dom flesta. I alla fall för mig... Har haft en ganska lång period nu där jag har känt att det mesta har varit skit rent utsagt och därför inte kännt nån större lust till att blogga. Inge roligt att bara skriva om hur dåligt allt är hela tiden. Ingen rolig läsning för er heller för den delen. Men nu känner jag mig bättre och tänkte att jag kunde skriva några rader... Såå vad kan man skriva för intressant som hänt sedan senaste inlägget jag skrev..?? 2 veckors semestern i Turkiet som jag nämnde i våras var helt underbar! Hade det så bra man kunde ha det och träffade riktigt sköna människor där nere. Förhoppningsvis träffar jag några av dom när jag åker till Göteborg med Ida nästa helg. Vore jätte kul men vi får se hur det blir..:) Vad mer..? Hmm, jo jag har ett jobb på gång. Hoppas verkligen att det kan blli något där men magkänslan säger mig att det kommer att gå vägen. Magen brukar ju aldrig ha fel men klart att man inte ska ta ut segern i förskott... (Hoppas hoppas hoppas...) :P
Skriver mer om detta när jag fått besked om hur det blir vilket förhoppningsvis blir tisdag nästa vecka.
Annars rullar livet på som vanligt. Inga större förändringar har skett mer än att vi blivit en familjemedlem fattigare men det tänker jag inte skriva mer om. Står tillräckligt om det i tidigare inlägg. Saknar honom nåt så gruvligt! Tänker på honom varje dag! Matte och husse älskar dig Assar! ♥
Ganska fort efter att det tråkiga inträffat åkte vi i alla fall till "Katthemmet" här i stan och hämtade hem en ny familjemedlem. Lilla Wilma, 1 år gammal. Mest för att underlätta bearbetningen av vår egen sorg och saknad efter Assar, men också för vår andra katt Agnes skull som aldrig har levt ensam utan en "kompis".
För lite drygt 2 månader sedan (snart) kom även Iza till familjen som blev 1 år den 8/9. En blandrashund mellan Keeshond, Jämthund, Laika, Vorsteh och Tax :P Henne tog vi över då hennes tidigare husse Eric skulle börja arbeta och även bosätta sig i Norge och därför inte hade tid för henne. Men vi älskar henne redan och jag tror att hon stormtrivs hos oss :) Jag har också gått och blivit fristående hudvårdskonsultMary Kay. Mest för att ha lite vid sidan av som en kul grej och tjäna lite extra pengar. Men vi får se hur karriären skjuter iväg där. Saker kan ju ändras.. hihi.

Det va nog allt jag hade att skriva för denna gång. Hope you enjoyed it! ;)
Ha det så bra allihop! Sköt om er!

Kram kram! ♥
RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!