Nu är det dags...

för ett nytt blogg inlägg då några av er som läser tycker att jag ska skriva. :) Inte för att det händer så mycket i mitt tråkiga svensson-liv... Så vad har jag gjort sen jag bloggade sist då..? Jag har vart på PokerRun-festival som var helt okej.. Blev dock jävligt fyllesjuk dagen efter.. Usch, hatar att spy! Men jag mådde väl som jag förtjänade antar jag... Att jag aldrig lär mig att jag inte tål att blanda olika typer av alkohol såsom vin, cider och grogg som det vart då. Jaja, annars har jag väl njutit av att bara vara ledig och sola och bada. Har även för första gången i mitt 23-åriga liv provat på att åka vattenskidor. Inte så lätt som det kanske ser ut men lika roligt i alla fall.
Måndagen där på, nu i måndags närmare bestämt, började jag jobba på Anovo igen och har nu gjort en hel vecka UTAN att bli uppsagd! Kors i taket... Har i alla fall beslutat att jag nog inte kommer att vilja gå tillbaka dit efter att jag får sluta igen, vilket jag förmodligen kommer att få göra när semesterperioden är slut. Känner att jag vill ha lite självrespekt kvar. Efter hur dom har kört med mig där uppe så känner jag mig ganska så nedtryckt faktiskt och mig kör dom inte över. Inte helt och hållet i alla fall. Haha..

Nu är det i alla fall äntligen helg igen! Ikväll ska jag ut och äta på den ganska så nyöppnade indiska restaurangen med några av mina kära vänner. Kommer nog blir riktigt trevligt!

Får se när jag skriver här näst.. När jag var ledig och det va så fint väder så va man nästan aldrig inne. Och nu när man börjat jobba igen så finns det inte så mycket att blogga om. Händer inte allt för intressanta saker där uppe... "Hej! Idag har jag stansat in 182 telefoner..." ne men typ.. haha. Ni fattar!

Ha det så bra i alla fall!

Ciao ciao!


Nedan följer lite bilder från Sofias visit i onsdags.
Hennes lille pojk Rasmus fick smaka av mammas brownie och ska givetvis kladda
med händerna lite överallt. I ögat bland annat.. hahaha.
Söta unge!
En hel veckas händelseförlopp...

Jaa så är det.. Har inte bloggat på hela veckan. Men jag ska försöka sammanfatta min vecka ganska kort.

Söndag 27/6:
Denna dag gjordes det fruktsallad hemma hos Jenny. Sedan åkte vi iväg till gästhamnen och satt där under en solig söndagskväll. Helt underbart!


Måndag 28/6: Började sommarjobba på Anovo. Mycket hade förändrats sen man var där senast men ändå inte. Det enda som egentligen inte var sig likt var att nästan ingenting stog där det gjorde när jag jobbade där sist. Men det kan väl vara lite roligt med förändring. Det som var sig likt är bl.a. företagets framförhållning............

Tisdag 29/6: Fick reda på att jag får gå hem igen från sommarjobbet på Anovo. Har en veckas uppsägningstid fr.o.m. idag. Det är väl det som är det negativa med bemanningsföretag antar jag. Men det är väl positivt för företagen. Så att dom kan hänga och slänga med sin personal precis hur fan dom vill..!! Usch blir så arg och besviken!! Till råga på det så sa Joakim när jag kom hem från jobbet att våran hårdisk på den bärbara datorn har krashat. Faan också jag ville bara hoppa från balkongen eller nåt. Jaja, tisdagskvällen var betydligt bättre iaf. Då var jag på Twilight Movie Night i Karlstad med Jenny, Cissi och Sara. Det började kl.18.00 och jag var hemma i Kr-hamn igen 03.00.. Jisses! Men det var helt klart värt det. Jätte roligt var det verkligen. Visade alla tre filmer varav smygpremiären av Eclipse givetvis var den dom avslutade med. ;)

Onsdag 30/6: Som sagt var jag hemma 03.00 natten till denna dag. Så.... jag gjorde inte så mycket under dagen. Haha.. Jag sov! Gjorde faktiskt en fuling och sjukanmälde mig på jobbet. Så kan det va ibland...

Torsdag 1/7: Tillbaka på jobbet som vanligt.. På kvällen gick jag och Michaela Brohm till folkets hus för att prova på Zumba. :) Mela hade varit där gången innan men för Mig var det första gången. Sååå himla jobbigt men fy fasiken va roligt! Det kommer att bli fler gånger! :)

Fredag 2/7 (igår): Denna dag tattuerade jag mig hos min barndomsvän Jimmy Sunesson! :) Han har verkligen blivit jätte duktig och jag är jätte nöjd. Joakim passade på att gadda sig han också.. Efter att vi var klara åkte jag och Joakim till Johansson's Pizzeria för att dela på en pizza. Och jag trodde att pizzan skulle komma upp igen för det satt en gammal gubbe där och åt som var så ÄCKLIG! Jag vettå faan va han höll på med, om han försökte hosta (på ett mycket konstigt sätt) men det lät som att han satt och hulkade som att han skulle spy. Från matlust på topp till matlust minus typ. Usch... jaja, jag försökte väl äta lite ändå.. Åkte hem till Cissi sen iaf på lite fest. Jag drack inte så mycket för jag hade inget med mig men fick lite smått och gott hos Cissi. :) När sena timmen var slagen och folk skulle bege sig ut på krogen tog jag min cykel och åkte hem.


Min tattuering som gjordes på högra vaden.Idag lördag den 3/7 är det 25-års fest hemma hos Madde. :) Så ikväll blir det party! Därav anledningen till att jag inte körde så hårt igår..:P Ikväll blir nog en bra kväll tror jag. Idag skulle det ju bli mellan 27-32 grader varmt ute. Och det KÄNNS.. fan det är som en bastu. Egentligen skulle man bege sig ut en stund nu istället för att sitta här. Det får det nog bli.. I alla fall gå ut och sätta sig på balkongen.

Take care!
Ciao!

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!