Happy Birthday to me!

Jahapp då va man 25 år fyllda då! Hur det känns? Njaa, känns inget speciellt. :P Känns väl mest som att man på nåt sätt lämnade forumet "Ungdom" lite grann. Och med det menar jag inte att jag inte är ung längre utan mest för att man helt enkelt klassas som just ungdom fram tills man är 25. Jag fyllde "vuxen" helt enkelt. :) Kvällen igår vart fantastisk! Alla mina nära och kära var samlade och det va i stort sett det enda som betydde något för mig. Klart att alla fina presenter uppskattades också, tack så mycket för det! Men den finaste presenten va att ni alla var där. ♥

Idag har jag sovit mest hela dagen.. (Hjälp?!) ...och jag känner mig fortfarande as trött. Måste varit för all mat och dryck igår. ;) Om inte annat för all stress och alla förberedelser som gjordes inför gårdagen. Antar att det tar ut sin rätt nu på kropp och sinne. Men jag har bara en sak att säga: Det var värt det alla gånger!

Nu ska jag lägga mig och sova ytterligare ett par timmar tills klockan ringer imorgon bitti och hoppas på att jag är mer människa då. ;) Återigen, stort TACK till alla för en super trevlig kväll igår och tack till alla andra för alla fina grattis-hälsningar på sms och facebook idag!

Puss på er!! God natt.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!