Tisdag 17 april

En liten uppdatering från senast... Igår va vi hemma hos mor och far eftersom mamma fyllde år. Hon fick en ängel i sten som vi köpte när vi va i Ullared tidigare i år. Sen fick hon en annan mindre ängel i glas med en fin text på om hur underbara mammor är. :) Hon fick även ett kort som jag gjorde själv i söndags kväll. Har börjat tycka att det är roligare att ge bort egna gratulationskort istället för att köpa opersonliga i affären. Men jag ska inte säga att jag aldrig köper kort eller att det är fel att köpa. Absolut inte! I mån om tid så gör jag helst egna men annars om tiden eller lusten inte finns så köper jag att. :)

Idag tänkte jag att jag skulle byta däck på bilen med... (Ja jag vet... Har jag inte gjort det än?!) Nej det har bara inte blivit av... Skulle göra det idag som sagt men när jag kom till verkstaden där jag brukar byta däck så stog det "Verkstaden är stängd pga sjukdom" på dörren. Typiskt! Så jag får väl göra ett nytt försök imorgon...

Konstigt väder det har varit idag med. Snöblandat regn - sol - snöblandat - sol..... Jaja, vädret hindrade mig inte från att springa över till Pressbyrån på lunchen och hämta ett utav mina paket som kommit innehållande en av klänningarna jag beställde i helgen. Snabb leverans, jo jag tackar! De andra två hämtade jag efter jobbet på Ica Nära. Nej bäst att inte bli långrandig här. Hoppas ni alla har det gott! Kram hej.

Kortet som jag gjorde till mor min.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!