Söndag 22 april

Söndag kväll och mitt knä känns bättre jämfört med igår. Haltar lite fortfarande men inte alls på samma sätt som igår. Imorgon är det jobb som gäller igen och det är väl tur att det är ett stillasittande jobb man har. Enda "springet" som blir är väl fram och tillbaka till och från skrivaren. Så vi får väl se hur det går... Känner jag att knät känns allt för belastat så får jag väl ta det lugnt en liten stund. Men troligtvis så kommer jag att känna mig bättre imorgon...och ännu bättre på tisdag...och på onsdag kanske jag knappt känner nånting..,(?) Det är ganska fascinerande hur kroppen återhämtar sig fort efter olika omständigheter. 

Igår skulle jag och Joakim egentligen ha åkt ner till mina föräldrar av den anledningen att mamma hade lite kalas. Det vart det ju inget med såklart eftersom jag hade så ont. Både mina föräldrar och jag själv tyckte att det va bättre att jag stannade hemma och vilade knät istället. (Dom kom idag med en bit smörgåstårta till oss som dom så snällt hade sparat och skjutsade oss till Maxi så att vi fick handla lite.) :) Och som jag skrev igår så kom ju Cissi på besök. Hon kom vid 12-tiden och åkte hem strax efter sju på kvällen. Dels så kom hon för att köra tillbaka min bil till stan och sen för att umgås lite. Hon hade med sig god Tigerkaka som hon hade bakat så när hon kom så tog vi lite fika och senare framåt eftermiddagen så bjöd vi på lite grillat. Inte så dumt. :) Jag och Cissi kollade på en rysare (mitt på blanka da'n.. haha) och sen spelade hon och Joakim lite olika spel på Wii:et.. Senare på kvällen kom Marcus. Han och Joakim spelade bordshockey i köket och jag låg och ockuperade tv:n i vardagsrummet. ;)

Innan jag avslutar detta inlägg så vill jag bara säga att det värmer så att det faktiskt finns så gulliga och omtänksamma människor som faktiskt bryr sig om andra och inte bara är så "upptagna" med sig själva och sina egna liv. Igår både ringde och sms:ade folk för att fråga hur det va med mig, hur det hade gått på sjukhuset och så vidare... Många fina kommentarer och "krya-på-dig-önskningar" på Facebook också. Det tyder ju på att dom verkligen bryr sig och det tycker jag är så himla gulligt. Nu menar jag inte att "jorden gick under" bara för det som hände med mig och mitt knä men som sagt... Det värmer otroligt mycket av all omtanke och det gör det på något sätt lite lättare att genomlida det onda då. Tack alla! ♥
Hoppas ni haft en bra helg och att ni får en bra start på nya veckan. God natt! Kram kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!