Innebandy fredag med olycksfall

Ja igår kväll åkte vi till Bjb för att spela innebandy. Det va roligt och bra tills ca 5 minuter återstod innan vi skulle ge oss. Då vrider jag knäskålen ur led. Det kändes, ja! Men inte så mycket som en tår fällde jag utan jag använde nog bara alla fula ord som jag bara kunde komma på. Haha! Joakim, den lille klena saken fick gå ut och chock-spy när han såg knäskålen. *skrattar* Han tål inte att se sånt där säger han och det kan man väl förstå på ett sätt. Det såg ganska äckligt ut faktiskt. Men det roliga va att jag låg där på golvet helt lugn och väntade på att ambulansen skulle komma. Väntade ganska länge på den så jag blev omstoppad med tröjor för att hålla värmen och ompysslad av typ alla som va med och spelade. Goingar! :) När ambulansen väl kom fick jag hasa mig upp på en bår och sen rullas in i ambulansen för att sedan bli körd till Karlskoga lasarett. En läkare kom och klämde och kände lite på knät. Sen in till röntgen och sen tillbaka till akutmottagningen. Där knäckte en annan läkare rätt knät på mig. Allt helt utan någon som helst bedövning eller smärtstillande så jag är faktiskt ganska imponerad av mig själv. :)
Jag ska vara glad att det inte slutade värre. Hade tur att det bara va knäskålen som hade hoppat ur led. Om jag hade haft otur så kunde lika gärna korsbanden i knät gått av och då hade det fått bli operation och grejer. Så efter omständigheterna så är jag ganska nöjd med livet. :) Min svägerska Cissi fick köra hem våran bil till dom i Björneborg och sedan åkte hon och Joakim över till mig på akuten i hennes bil. Sen skjutsade hon hem oss och jag kan inte annat än att tacka henne så hemskt mycket för att hon var så snäll och ställde upp! Snart kommer hon för att hälsa på en stund så det är väl bäst att avrunda här. Hoppas ni alla får en trevlig lördag. Jag kan garantera att jag inte kommer att göra många knop idag. ;) Knät är ömt och värker som tusan idag. Väckte Joakim vid 6 imorse i ren panik för att knät gjorde så ont så att han fick hämta en värktablett åt mig. Snart ska jag ta mig en till tror jag.

Ha det gott!
Bamse-kramar ♥

Där den röda ringen är satt min knäskål igår...Ja, som ni kanske kan se lite grann så är det vänstra knät lite mer svullet än det andra...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!